Pascal Hoogmans

Teamleider Productie

Pascal Hoogmans - Teamleider Productie

In 2004 kwam ik naar Sif en begon ik weer als Quality Controller. Dat was een bewuste keuze, omdat ik in die functie veel kon leren over het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Een betere start had ik bij Sif niet kunnen hebben. 

Sinds mei 2016 ben ik halcoördinator van hal 9 en 10. Dat is een leidinggevende functie. Ik ben verantwoordelijk voor een deel van het productieproces en dat is een behoorlijke uitdaging. Mijn werk is heel divers. Ik denk voortdurend mee en vooruit in het productieproces. Ook zorg ik voor de aansturing van mijn collega's per werkplek, zodat het werk efficiënt en veilig verloopt. Veiligheid komt bij Sif altijd op één.

Bij Sif streven we een hoge kwaliteit na. Ik werk veel samen met onder andere collega-leidinggevenden, QC'ers, lasspecialisten, de technische dienst en de afdelingen transport en werkvoorbereiding. Samenwerken is ontzettend belangrijk binnen Sif. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het realiseren van de geplande doelen. Als contactpersoon op de werkvloer spreek ik ook met medewerkers van externe bedrijven. Bijvoorbeeld als er onderhoud of aanpassingen nodig zijn aan machines. Of als we met een storing te maken hebben.

Als ik mensen begeleid, merk ik hoe belangrijk mentaliteit is. Je kunt veel dingen leren als je interesse toont, gedreven bent en je flexibel opstelt. Er is de afgelopen jaren veel gebeurd bij Sif en we zijn nog altijd volop in ontwikkeling. We doen er alles aan om ons product zo goed mogelijk te kunnen maken binnen de afgesproken planning. Dat doen we met een mooi machinepark en speciale, in eigen huis ontwikkelde lastechnieken. Onze productiecapaciteit wordt de komende tijd verder uitgebreid, zowel in Roermond als bij onze vestiging op de Maasvlakte in Rotterdam.

Wat ik mooi vind is dat we altijd vooruit blijven kijken. Dat hoort in mijn ogen ook bij een technisch en innovatief bedrijf als Sif.

Ik werk graag bij Sif en ben er trots op om een belangrijke schakel te zijn in dit dynamische bedrijf. De werksfeer is hier goed en het personeelsverloop laag. Dat laatste komt volgens mij vooral door de ruimte die je hier krijgt. Je hebt veel vrijheid. En als je daar verstandig en verantwoord mee omgaat, wordt dat gezien en gewaardeerd. Bij Sif maak je het zelf."

 

 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Maak jobalert
Top