Onze collega's

Ons team

Momenteel hebben we ca. 625 collega's: 500 in Roermond, 125 op de Tweede Maasvlakte. Onze medewerkers hebben diverse achtergronden en komen uit meer dan 21 landen.

De cultuur bij Sif is no-nonsense en informeel. Medewerkers zijn oplossingsgericht, hebben veel denkkracht en zijn bereid elkaar te helpen. Een groot deel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij Sif. Hun vakgererelateerde kennis en ervaring is enorm waardevol voor nieuwe collega's.

Onze medewerkers zijn gedreven en gefocust op kwaliteit en willen een bijdrage leveren aan duurzame energie. Sif biedt een stimulerende werkomgeving en is continu op zoek naar hooggekwalificeerde medewerkers, leveranciers en andere businesspartners die onze visie delen: het versnellen van de wereldwijde energietransitie.

Maak kennis met je collega's

Rebwar Mohammed

Transport Medewerker

Lenno Vaessen

BBL Allround Constructiewerker

José Fernando da Silva

OP-lasser

Roel Corstjens

Manager QA/QC

Martijn Tillemans

Project Manager

Bram Voulon

Lasser

Pascal Hoogmans

Teamleider Productie

Onze visie en missie

Onze missie
We streven ernaar om de beste solution provider voor monopiles te zijn. Dat realiseren we door innovatie, engineering en een hoogwaardige productie op basis van een sterke betrokkenheid bij en verantwoordelijkheid voor het milieu en het welzijn van onze medewerkers.

Onze visie 
De groei van offshore windenergie versnellen als belangrijke bijdrage aan de wereldwijde energietransitie.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top